Primaria Cristesti achizitioneaza un microbuz electric prin Fonduri Europene!

Primarul comunei Cristesti, Ionel Lucian Borfotina, a fost prezent luni dimineata la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, acolo unde  a semnat contractul pentru achizitia unui microbuz electric de transport persoane si construirea a doua statii de incarcare, proiect finantat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României aprobat de Consiliul UE.

”In 2016 cand am ajuns primar aveam in dotarea scolilor un singur microbuz si acela defect. De atunci am investit foarte mult in infrastructura scolara pentru ca elevii sa aiba cele mai bune conditii de invatatura. Am renovat toate scolile, am construit o scoala si o gradinita de la zero, iar de la inceputul acestui an toate unitatile de invatamant au si terenuri de sport cu gazon artificial. Am primit inca un microbuz scolar pentru transportul elevilor, iar acum acest proiect privind achizitia unui microbuz nepoluant se potriveste perfect pentru nevoile noastre”, a declarat primarul Ionel Lucian Borfotina. 

Pentru ca in comuna Cristesti sunt in prezent peste 680 de elevi, iar satele sunt la distante mari fata de scolile generale, astfel ca in viitorul apropiat Primaria Cristesti va mai achizitiona un microbuz sau un autobuz pentru transportul elevilor.

Sari la conținut