INVITAȚIE! ”SARBATOAREA COMUNEI CRISTESTI” cu artisti de seama, parc distractiv si foc de artificii – VIDEO

Primaria si Consiliul Local Cristesti va invita miercuri, 20 iulie 2022, incepand cu ora 14:00 la concertul ”SARBATOAREA COMUNEI CRISTESTI”, ce va avea loc pe terenul de sport din fata Centrului Cultural ”Theodor Kristesku” din satul Cristesti.

Participantii vor avea parte de un concert pe cinste cu artisti cunoscuti de muzica populara precum Alexandru Brădățan, Grigore Gherman si multi altii, dar si de muzica usoara precum Mario Fresh, unul dintre cei mai in voga interpreti din Romania.

De asemenea va fi montat si un parc de distractii, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, iar la final totul se va incheia cu un foc de artificii.

”Sarbatoarea comunei este o traditie, un motiv de bucurie atat pentru copii, cat si pentru parinti. In ultimii doi ani nu am putut organiza aceasta sarbatoare din cauza pandemiei si avand in vedere ca nu stim ce ne rezerva perioada urmatoare avem un motiv in plus de a participa la acest spectacol. Invit toti cetatenii comunei Cristesti, dar si pe cei din imprejurimi, sa participe intr-un numar cat mai mare la acest eveniment”, a declarat primarul comunei Cristesti, Lucian Borfotina.

Sari la conținut