„Un cămin sigur pentru copilul tău” ajunge la Cristesti, impreuna cu pompierul SAM – FOTO

?‍?? Pompierii botoşăneni vor ajunge marti, 10 august, la ora 9:00, pe terenul de sport din comuna Cristești (vis-a-vis de Caminul Cultural), promovând campania “Un cămin sigur pentru copilul tău! “

?‍?‍?‍?
În timp ce adulții vor învăța cum să prevină accidentele casnice sau cum să acorde primul ajutor în astfel de situații, copiii vor participa la activități interactive cu rol educativ în domeniul situațiilor de urgență și vor învăța cum să acorde primul ajutor.
In plus, micuții din Cristesti il vor intalni pe celebrul pompier Sam. Echipați cu costume de intervenție, micii pompieri vor trece printr-un tunel, vor incerca sa salveze un ursuleţul sau cățelul de pluș de pe tobogan, iar pentru asta vor fi răsplătiți cu dulciuri și multe aplauze.

ℹ️
Unic la nivel național, proiectul își propune prevenirea accidentelor casnice în care sunt implicați copiii sub 5 ani. Dezvoltarea conceptului de cămin sigur pentru copilul tău a fost impusă de faptul că, în ultimii ani, tot mai mulți copii botoșăneni au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu substanțe toxice, s-au opărit, au înghițit corpi străini ori au suferit diferite traumatisme. Având în vedere faptul că broșura conține zece sfaturi utile pentru părinți, data de 10 a fost declarată ziua campaniei.
Sari la conținut