Etapa I a Campionatului National de Scrabble si-a desemnat castigatorii! GALERIE FOTO

Prima etapa a Campionatului National de Scrabble, ce s-a desfasurat in premiera la Caminul Cultural din comuna Cristesti, si-a stabilit castigatorii.

Astfel, dupa 3 zile de concurs, timp in care concurentii au avut de trecut prin mai multe probe, pe prima pozitie in clasamentul general la categoria ”CADETI” s-a clasat Cristian Tihan, legitimat la clubul ARGUS, podiumul fiind completat de Darius Drobota (ARGUS) si Arina Ghita de la CSM BUCURESTI.

La categoria ”JUNIORI”, pe prima pozitia s-a clasat Iustin Enea de la clubul Universitatea Cluj, in timp ce pe locul doi a terminat concursul Andrei Veres de la CSM Bucuresti. Podiumul a fost completat de Stefan Vintila de la ARGUS.

La categoria cea mai mica, ”PRICHINDEI”, primul loc a fost ocupa de Theodor Vicol de la clubul PREVENTIS , iar pe locul secund a incheiat Daniel Ichim de la Universitatea Cluj. Pe locul trei s-a aflat Rares Ioan Agavriloaie, legitimat tot la U. CLUJ.

Concurentii au primit diplome de la inv. Vasile Mihalache, medalii de la primarul comunei Cristesti, Lucian Borfotina, dar si cupe de la vicepresedintele Federatiei Romane de Scrabble, Catalin Caba.

”Felicit toti participantii acestei etape. Timp de 3 zile comuna Cristesti a fost capitala iubitorilor de scrabble. Sper ca s-au simtit bine si vor mai reveni si anul urmator”, a declarat Lucian Borfotina, primarul comunei Cristesti.

GALERIE FOTO:

Sari la conținut