Prima etapa a Campionatului National de Scrabble Individual debuteaza la Cristesti

Comunicat de presa

În perioada 30.07-01.08.2021, Federația Română de Scrabble, alături de clubul sportiv Universitatea Cluj, organizează în comuna Cristești din județul Botoșani Etapa I a Campionatului Național de Scrabble Individual – Tineret.

Turneul va debuta vineri, 30 iulie 2021, începând cu ora 14:30 la Căminul Cultural din Cristești și se va încheia în aceeasi locație, duminică la ora 13:00, când va avea loc festivitatea de premiere.

Vor fi aproximativ 40 de concurenți ce vor fi împărțiți pe 3 categorii:  prichindei (8-12 ani), cadeți (12-16 ani) și juniori (peste 16 ani), având 4 probe (duplicat clasic, duplicat competitiv, compunere si libere).

”Organizăm etapa națională în Botoșani începând cu anul 2010. În calendarul federației mereu s-a ținut cont că la Botoșani au fost organizate cele mai bune turnee. Anul trecut nu s-a organizat, din cauza pandemiei, iar in acest an, împreună cu Primăria și Consiliul Local Cristești am decis să organizăm această etapă la noul Căminul Cultural din Cristești, pentru că 21 de copii sunt din satul Oneaga. Vreau să multumesc Federației Române de Scrabble, clubului U. Cluj, Școlii Gimnaziale Cristești, Primăriei și Consiliului Local Cristești pentru tot sprijinul”, a declarat invatatorul Vasile Mihalache, unul dintre organizatori, legitimat si el la Universitatea Cluj.

Sâmbătă, intre orele 13:00 si 20:00, concurentii vor vizita satul Ipotești si Cornișa Aqua Park.

Sari la conținut